Θυμάστε την σκηνή από την ταινία Jerry Maguire όπου ο Jerry αγκαλιάζεται με τον Rob και ο Bob Sugar λέει, κοιτάζοντας τον πελάτη του, «εμείς γιατί δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια χημεία»;

Στη Bar Solutions δε θα επιμείνουμε στην αγκαλιά… αλλά μπήκατε στο νόημα!

Χρησιμοποιώντας μία φιλοσοφία πολλών συνεπιβατών μας θα πορευτούμε με τα παρακάτω «Πιστεύουμε στην αγκαλιά και στην χειραψία. Πιστεύουμε στα κοκτέιλ και στα οινο-πνεύματα. Πιστεύουμε σε ολογράμματα και σε εκρήξεις. Πιστεύουμε ότι ο πελάτης θέλει να έχει να λέει ιστορίες, να μοιράζεται αναμνήσεις και να ζει όμορφες εμπειρίες. Τραβάμε την προσοχή με το πάθος για την τέχνη μας και λειτουργούμε πάντα με μότο: το υγρό πυρ. Γι’ αυτό μελετάμε κάθε έργο και ανταποκρινόμαστε σε αυτό με πάθος και έμπνευση. Η δουλειά μας είναι ο καθρέπτης μας!»

{ Σπύρος Κερκύρας

{ Σπύρος Κερκύρας

Ο Σπύρος γεννήθηκε για να γίνει CEO της Bar Solutions, μιας εταιρείας που διοργανώνει Drink Event και προσφέρει Bar Consultancy.

Ίδρυσε την Bar Solutions το 2010 και την μεγαλώνει από τότε με αγάπη και νέες εμπειρίες.

Μικρός, ο Σπύρος στην Ιθάκη τρέλαινε τον παππού του όταν πήγαινε για ψάρεμα σε βαθειά νερά τσιμπώντας διάφορα μικρά και μεγάλα ψάρια.

Σήμερα, ψαρεύει στις πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων με ένα Mai Tai ανά χείρας.

Η επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει δίπλωμα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, μαγειρικές διακρίσεις από τη σχολή Le Monde, δίπλωμα WSPC, διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μεγάλα brands οινοπνευματωδών ποτών, ιδιοκτησία χώρων εστίασης και εφαρμογή στρατηγικών για Bar-tending διαγωνισμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Είναι γνώστης και λάτρης οινοπνευματωδών ποτών και διψάει πάντα για νέες προκλήσεις.

/ Μελίνα Ιωάννου

/ Μελίνα Ιωάννου

Από τότε που ήταν 6 ετών, η Μελίνα, βουτούσε το γνωστό σπιτικό Gin Fizz του μπαμπά της με αποτέλεσμα να κατακλύει τα κύτταρά της με κάτι τελείως ξένο και να κάνει ένα σωρό τρέλες μέχρι να συνέλθει. Ένα βράδυ, ξυπνώντας απότομα μες’ τη νύχτα άκουσε την Martini bff της να της ψιθυρίζει: ΕΥΡΗΚΑ! Βρήκα τη λύση για την Bar Solutions. Από τότε φτιάχνει το δικό της Gin Fizz…

Η επαγγελματική εμπειρία της Μελίνας περιλαμβάνει δίπλωμα στα οικονομικά (ULV), διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την WSET και εμπειρία στα premium/luxury drink brands της Ελληνικής αγορά και αυτής του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακόμα, έχει εκτεταμένη εμπειρία σε πωλήσεις, διανομή, branding/εταιρική ταυτότητα και εφαρμογή στρατηγικής σε Bar-tending διαγωνισμούς σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Λατρεύει την ιστιοπλοΐα, είναι δόκιμος δύτης και φυσικά gang member.

[ Τρύφωνας Μαμάκος

[ Τρύφωνας Μαμάκος

O Τρύφωνας γεννήθηκε με μια βαλίτσα γεμάτη ιδέες. Πρώτα άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, όταν βρέθηκε σε ένα μέρος που ονομάζεται drink-topia. Τότε απελευθερώθηκε το θηρίο του ποτού που έκρυβε μέσα του. Αφού συγκέντρωσε τους καλύτερους ανθρώπους στο πλευρό του, προχώρησε παρακάτω. Το κατώφλι της Bar Solutions ήταν το επόμενό του βήμα προς στην Αριστεία.

To παρελθόν του Τρύφωνα περιλαμβάνει ένα πτυχίο στα Οινοπνευματώδη Ποτά, την οργάνωση συνεδριών γευσιγνωσίας για όλα τα σημαντικά brands ποτών στην ελληνική αγορά και βραδιές Bartending για ορισμένους σημαντικούς παίκτες στο παιχνίδι των μπαρ.

Αγαπά το φαγητό, είναι ένας υπερήφανος θείος και back-packer gang member.

Λένε για μας...
 • Η Bar solutions παραμένει μοναδική, μετά από χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στο να ανταπεξέρχεται πάντα με συνέπεια, σε υψηλού επιπέδου event, που περιλαμβάνουν σέρβις και κοκτέιλ είτε πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες εκδηλώσεις.

  - Andrew Pengelly, Bar Operational Manager, Novicov
 • Η συνεργασία με την Bar Solutions δημιουργεί μια σχέση όπου εκμηδενίζονται τα ρίσκα. Γνωρίζεις εξαρχής ότι η δουλειά θα γίνει όπως ακριβώς την έχεις ζητήσει χωρίς να πρέπει να εξηγήσεις το ίδιο πράγμα 2 φορές. Καταφέρνουν πάντα οι εκδηλώσεις τους να είναι αψεγάδιαστες.

  - Χάρης Ψαρούδας, Head, Diageo Hellas Reserve Brands
 • Η Bar Solutions Company συνεργάζεται χρόνια τώρα με την Diageo για την εκτέλεση διαφόρων project. Η Bar Solutions Company έχει ικανοποιήσει κάθε στόχο με επαγγελματισμό και σε εξαιρετικό επίπεδο. Είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης που θες να έχεις δίπλα σου όταν πρόκειται για μπάρα.

  - Μαρία Μόσχου, Category Development Manager, DIAGEO Greece
 • Η Bar Solutions είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σε ό,τι αφορά το χώρο Beverage&Cocktail. Η αποτελεσματικότητα, η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της. Είναι πάντα ευέλικτοι, έχουν εφευρετικότητα στη σχεδίαση των cocktail menu, απαντούν στις ανάγκες του πελάτη με ακρίβεια και βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  - Μαρία Φασουλάκη, Account Executive, Weber Shandwick Athens
 • Όλη η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες με ένα κοινό όραμα για την επιτυχία σε κάθε εκδήλωση. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια και το πάθος να παραδώσουν περισσότερα από ό, τι περιμέναμε κάνουν τη συνεργασία μας πραγματικά ευχάριστη. Σας ευχαριστώ για την επιπλέον πινελία που πάντα προσθέτετε και κάνετε την κάθε μας εκδήλωση πιο ιδιαίτερη από την τελευταία.

  - Σοφία Τερζοπούλου, Senior Brand Manager & Public Relations, Bacardi Hellas

Reach Us

Μη διστάσετε να μας γράψετε μια γραμμή ή περισσότερα σχετικά με τις ανάγκες σας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις καλύτερες λύσεις μας!

Join Us

Ενεργούμε σε ένα χώρο πολλών διαφορετικών αντιλήψεων. Όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Εάν έχετε μια ξεχωριστή αντίληψη για τα πράγματα θέλουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.