Λένε για μας...
 • Η Bar solutions παραμένει μοναδική, μετά από χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στο να ανταπεξέρχεται πάντα με συνέπεια, σε υψηλού επιπέδου event, που περιλαμβάνουν σέρβις και κοκτέιλ είτε πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες εκδηλώσεις.

  - Andrew Pengelly, Bar Operational Manager, Novicov
 • Η συνεργασία με την Bar Solutions δημιουργεί μια σχέση όπου εκμηδενίζονται τα ρίσκα. Γνωρίζεις εξαρχής ότι η δουλειά θα γίνει όπως ακριβώς την έχεις ζητήσει χωρίς να πρέπει να εξηγήσεις το ίδιο πράγμα 2 φορές. Καταφέρνουν πάντα οι εκδηλώσεις τους να είναι αψεγάδιαστες.

  - Χάρης Ψαρούδας, Head, Diageo Hellas Reserve Brands
 • Η Bar Solutions Company συνεργάζεται χρόνια τώρα με την Diageo για την εκτέλεση διαφόρων project. Η Bar Solutions Company έχει ικανοποιήσει κάθε στόχο με επαγγελματισμό και σε εξαιρετικό επίπεδο. Είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης που θες να έχεις δίπλα σου όταν πρόκειται για μπάρα.

  - Μαρία Μόσχου, Category Development Manager, DIAGEO Greece
 • Η Bar Solutions είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σε ό,τι αφορά το χώρο Beverage&Cocktail. Η αποτελεσματικότητα, η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της. Είναι πάντα ευέλικτοι, έχουν εφευρετικότητα στη σχεδίαση των cocktail menu, απαντούν στις ανάγκες του πελάτη με ακρίβεια και βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  - Μαρία Φασουλάκη, Account Executive, Weber Shandwick Athens
 • Όλη η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες με ένα κοινό όραμα για την επιτυχία σε κάθε εκδήλωση. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια και το πάθος να παραδώσουν περισσότερα από ό, τι περιμέναμε κάνουν τη συνεργασία μας πραγματικά ευχάριστη. Σας ευχαριστώ για την επιπλέον πινελία που πάντα προσθέτετε και κάνετε την κάθε μας εκδήλωση πιο ιδιαίτερη από την τελευταία.

  - Σοφία Τερζοπούλου, Senior Brand Manager & Public Relations, Bacardi Hellas

Σχεδιάζετε μια εκδήλωση;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα με τις καλύτερες λύσεις για το event σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ή καλέστε μας τώρα στο+30 2106140134+30 2106140134