Ιδιωτικές εκδηλώσεις

Εάν πάντα θέλατε το δικό σας μπαρ μέσα στο σπίτι να η ευκαιρία! Η Bar Solutions Company σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας μπαρ στο σπίτι εντυπωσιάζοντας την παρέα σας και τους φίλους σας.

Ιδιωτικές εκδηλώσεις

Εάν πάντα θέλατε το δικό σας μπαρ μέσα στο σπίτι να η ευκαιρία!

Η Bar Solutions Company σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας μπαρ και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία συνεπάγεται στο σπίτι εντυπωσιάζοντας την παρέα σας και τους φίλους σας. Εμείς βάζουμε το μπαρ, τους bar tenders, τα ποτά και εσείς το budget και τις προδιαγραφές. Αναλαμβάνουμε πάρτι 10 έως 1000 ατόμων.

Όποια και αν είναι η περίσταση, γενέθλια, επέτειος, γάμος, βάπτιση ή μια απλή συνάθροιση, εμείς δηλώνουμε πάντα έτοιμοι να στήσουμε κάτι… WOW!

Inclusive cocktail bar:

  • Κινητό μπαρ κατάλληλο για το χώρο σας
  • Επαγγελματικό εξοπλισμό παρασκευής κοκτέιλ
  • Κατάλληλο προσωπικό για το σερβίρισμα και τη συλλογή ποτηριών
  • Γυάλινα ποτήρια σερβιρίσματος
  • Απόθεμα ποτών και πάγου
  • Καθοδήγηση και σχεδίαση για το μενού
  • Συνεχής επικοινωνία και καθοδήγηση από την πρώτη μέρα έως και το πέρας της εκδήλωσης

Γάμοι:

Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες γαμήλιες ιδέες…

Υπαίθρια γαμήλια δεξίωση:

Σας αρέσει ο συνδυασμός μουσικής σε φυσικό χώρο; Γιατί λοιπόν να μην διοργανώσουμε για σας και τους καλεσμένους σας μια μίνι γιορτή στη φύση; Έχουμε την εμπειρία διοργάνωσης γιορτών/εκδηλώσεων σε χώρους εστίασης όπως bar, γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και για σας;

Island Chic & Vintage γαμήλιες εκδηλώσεις:

Αναλαμβάνουμε να ντύσουμε την μπάρα με αέρινα υφάσματα σε παστέλ τόνους για τη δημιουργία του island chic ύφους ή να προσθέσουμε στην μπάρα vintage στοιχεία για να αποτυπώσουμε τον πλούσιο και πυκνό χαρακτήρα του vintage. Η λεπτομέρεια μετράει για μας όσο και για σας σε αυτήν τη μαγικά μοναδική μέρα για σας.

Γαμήλιες εκδηλώσεις σε έπαυλη:

Τα μπαρ μας είναι σχεδιασμένα να δένουν αισθητικά με αριστοκρατικές επαύλεις και τη φινέτσα αρχοντικών. Εάν έχετε κάποιο από τα παραπάνω στο μυαλό σας επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα.

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Σχεδιάζετε μια εκδήλωση;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα με τις καλύτερες λύσεις για το event σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ή καλέστε μας τώρα στο+30 2106140134+30 2106140134