Η Bar Solutions δεν απευθύνεται μόνο στους καλεσμένους σας αλλά και σε εσάς

Κινητήριος δύναμή μας η γνήσια αγάπη για ποιοτικά κοκτέιλ… είτε θέλουμε να δημιουργήσουμε μια απολαυστική εμπειρία είτε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου σέρβις είτε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε drink brand… πάντα προσέχουμε την ποιότητα και την αισθητική στο χώρο των εκδηλώσεων.

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη από τη σύλληψη και τη σχεδίαση της ταυτότητας του event μέχρι την σύνταξη αναφοράς κερδών μετά το τέλος του event και πώς πραγματοποιήθηκαν οι στόχοι σας. Εμείς βγάζουμε τη δύσκολη δουλειά ενώ εσείς εξετάζετε τις εναλλακτικές που σας προτείνουμε στην πορεία της συνεργασίας. Έτσι, παραμένετε στο τιμόνι του πρότζεκτ και ταυτόχρονα έχετε τον χρόνο να εκπληρώσετε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.

Χρειάζεστε εκπαίδευση;

Τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια έχουν σχεδιαστεί για να εφοδιάσουν κάθε συμμετέχοντα με όλες τις δεξιότητες που απαιτεί η βιομηχανία.

Mixology Lab

Mixology Lab

Bartending / Mixology / LabΠερισσότερα
Κοκτέιλ & Mixology

Κοκτέιλ & Mixology

Η τέχνη του κοκτέιλΠερισσότερα
Καφές & Barista

Καφές & Barista

Η τέχνη του latteΠερισσότερα
Bar & Service

Bar & Service

Αύξηση παραγωγικότηταςΠερισσότερα
Σεμινάρια Κρασιού

Σεμινάρια Κρασιού

Από τη γη στην φιάλη σαςΠερισσότερα

Εκδηλώσεις

Η Bar Solutions Drink Events είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε είδους αίτημά σας, από την προώθηση ενός brand, το λανσάρισμα ενός προϊόντος για μέγιστη επίδραση στην αγορά έως και την παραγωγή ενός αξέχαστου VIP event.

  Συμβουλευτική

  Η υπηρεσία μας Cocktail Service είναι ουσιαστικά σχεδιασμένη για να προσφέρει καθοδήγηση σε εταιρείες του κλάδου εστίασης. Eξειδικευόμαστε στο συνολικό management ενός έργου το οποίο συνδυάζει τη σύλληψη concept, τη σχεδίαση, τη δημιουργία μενού και την εκπαίδευση του προσωπικού.

  Υπάρχουσες Ιδέες

  Η ομάδα της Bar Solutions εξασφαλίζει υψηλά λειτουργικά στάνταρ με συνέπεια και ακρίβεια μέσω της συστηματοποίησης κάθε διαδικασίας ενός μπαρ ή ενός εστιατορίου.

  Περισσότερα

  Νέες Ιδέες

  Η ομάδα της Bar Solutions εξασφαλίζει υψηλά λειτουργικά στάνταρ με συνέπεια και ακρίβεια μέσω της συστηματοποίησης κάθε διαδικασίας ενός μπαρ ή ενός εστιατορίου.

  Περισσότερα
  Λένε για μας...
  • Η Bar solutions παραμένει μοναδική, μετά από χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στο να ανταπεξέρχεται πάντα με συνέπεια, σε υψηλού επιπέδου event, που περιλαμβάνουν σέρβις και κοκτέιλ είτε πρόκειται για μικρές είτε για μεγάλες εκδηλώσεις.

   - Andrew Pengelly, Bar Operational Manager, Novicov
  • Η συνεργασία με την Bar Solutions δημιουργεί μια σχέση όπου εκμηδενίζονται τα ρίσκα. Γνωρίζεις εξαρχής ότι η δουλειά θα γίνει όπως ακριβώς την έχεις ζητήσει χωρίς να πρέπει να εξηγήσεις το ίδιο πράγμα 2 φορές. Καταφέρνουν πάντα οι εκδηλώσεις τους να είναι αψεγάδιαστες.

   - Χάρης Ψαρούδας, Head, Diageo Hellas Reserve Brands
  • Η Bar Solutions Company συνεργάζεται χρόνια τώρα με την Diageo για την εκτέλεση διαφόρων project. Η Bar Solutions Company έχει ικανοποιήσει κάθε στόχο με επαγγελματισμό και σε εξαιρετικό επίπεδο. Είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης που θες να έχεις δίπλα σου όταν πρόκειται για μπάρα.

   - Μαρία Μόσχου, Category Development Manager, DIAGEO Greece
  • Η Bar Solutions είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης σε ό,τι αφορά το χώρο Beverage&Cocktail. Η αποτελεσματικότητα, η αμεσότητα και ο επαγγελματισμός είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της. Είναι πάντα ευέλικτοι, έχουν εφευρετικότητα στη σχεδίαση των cocktail menu, απαντούν στις ανάγκες του πελάτη με ακρίβεια και βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

   - Μαρία Φασουλάκη, Account Executive, Weber Shandwick Athens
  • Όλη η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες με ένα κοινό όραμα για την επιτυχία σε κάθε εκδήλωση. Η προσοχή τους στη λεπτομέρεια και το πάθος να παραδώσουν περισσότερα από ό, τι περιμέναμε κάνουν τη συνεργασία μας πραγματικά ευχάριστη. Σας ευχαριστώ για την επιπλέον πινελία που πάντα προσθέτετε και κάνετε την κάθε μας εκδήλωση πιο ιδιαίτερη από την τελευταία.

   - Σοφία Τερζοπούλου, Senior Brand Manager & Public Relations, Bacardi Hellas

  Γνωρίστε μας

  Θυμάστε την σκηνή από την ταινία Jerry Maguire όπου ο Jerry αγκαλιάζεται με τον Rob και ο Bob Sugar λέει, κοιτάζοντας τον πελάτη του, «εμείς γιατί δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια χημεία»;

  Δε θα επιμείνουμε στην αγκαλιά… αλλά μπήκατε στο νόημα!

  / Μελίνα Ιωάννου

  / Μελίνα Ιωάννου

  [ Τρύφωνας Μαμάκος

  [ Τρύφωνας Μαμάκος

  { Σπύρος Κερκύρας

  { Σπύρος Κερκύρας

  Join Us

  Ενεργούμε σε ένα χώρο πολλών διαφορετικών αντιλήψεων. Όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Εάν έχετε μια ξεχωριστή αντίληψη για τα πράγματα θέλουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

  Στείλτε το βιογραφικό σας

  Reach Us

  Μη διστάσετε να μας γράψετε μια γραμμή ή περισσότερα σχετικά με τις ανάγκες σας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας με τις καλύτερες λύσεις μας!

  Ώρες γραφείου

  Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 20:00

  Σάββατο - Κυριακή: 10:00 - 14:00

  Εγγραφή στο Newsletter μας