Bar & Service

Η βιομηχανία υπηρεσιών και εστίασης ορίζεται και αναπτύσσεται ανάλογα με τα προϊόντα που παράγει για να καλύψει κάθε ανάγκη την αγοράς. Ο βασικός σκοπός αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι το σέρβις ποτού και φαγητού με κεντρικό στόχο την επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής ικανοποίησης του πελάτη.

Bar & Service

Οι ανάγκες που μπορεί να θέλει να ικανοποιήσει ο πελάτης είναι ψυχολογικής, οικονομικής, κοινωνικής φύσης ή απλά ζήτημα ευκολίας. Όλες αυτές οι ανάγκες φορμάρουν και ορίζουν τις μεθόδους με τις οποίες εκτελείτε «το σέρβις» στην αγορά. Είναι οι ίδιες ανάγκες που συντελούν στο να αναζητούν οι πελάτες μας την καθοδήγησή μας και την εμπειρία μας στο χώρο.

  • Ιστορία της εξυπηρέτησης
  • Τεχνογνωσία και εκτέλεση
  • Το savoir-vivre της εξυπηρέτησης
  • Εξυπηρέτηση στο bar
  • Σερβίρισμα σε τραπέζι
  • Γλώσσα του σώματος και επικοινωνία με τον πελάτη
  • Διαδραστικό εργαστήριο με παιχνίδι ρόλων
  • Quality Guest Service

Πρόσφατες Εκδηλώσεις

Σχεδιάζετε μια εκδήλωση;

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα με τις καλύτερες λύσεις για το event σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ή καλέστε μας τώρα στο+30 2106140134+30 2106140134